duminică, 12 octombrie 2008

Femeia perla

Un discipol dintr-un templu Shaolin îşi întreabă mentorul spiritual:
- Înţelepte şi onorabile Maestre, aţi putea să-mi spuneţi care este diferenţa dintre o perlă şi o femeie?
Maestrul îi răspunde:
- Diferenţa, mic şi umil neştiutor scarabeu, este că perla poate fi "înşirată" din două părţi, iar femeia dintr-o singură parte!...
Discipolul, confuz, insistă:
- Dar, Maestre, cu toată ruşinea pentru a fi îndrăznit să contrazic înţelepciunea dumneavoastră himalayană, trebuie să vă comunic faptul că am auzit vorbindu-se despre femei care se lasă "înşirate" de pe ambele părţi!...
Cu un mic surâs, Maestrul îi răspunde:
- Atunci nu e femeie, ci perlă!



Încă din stadiul de bebeluşi primim iubirea, plăcerea, mulţumirea şi hrana sugând la pieptul mamei. Acest act iniţiază un şir de asocieri inconştiente între plăcerea orală şi sexualitate. Tantrele vorbesc despre conexiunea existentă între centrul de forţă al sexualităţii, Swadhisthana Chakra şi simţul gustului. Relaţia dintre actul de a mânca si sexualitate este şi ea binecunoscută de psihologi. Se crede că la ora actuală faptul că occidentalii au ajuns sa fie innebuniţi după sexualitatea oral-genitală se datorează într-o anumită măsură şi tendinţei moderne de a hrăni nou născuţii din sticle, în loc de sân.
În tradiţia Tantra se consideră că misterele sexualităţii orale-genitale, ar trebui mai întâi să fie înţelese din punct de vedere subtil, apoi pătrunse prin experienţă nemijlocită.
Aroma subtilă de neuitat a organelor sexuale sănătoase şi a secreţiilor lor trebuie sa fie apreciată şi savurată. Natura a conceput mirosurile sexuale ca fiind destul de asemanatoare moscului, astfel încât ele să trezească virilitatea şi să încifreze emoţiile. Combinaţia dintre esenţele iubirii şi salivă duce la formarea unei legături unice, având proprietăţi chimice şi fizice nebănuite. Când se practică amorul oral cu fiinţa iubită într-o stare de adoraţie, energiile pot circula cu mare uşurinţă.
Este o prejudecată şi o mare nedreptate să considerăm tabu sexualitatea în general şi sexul oral-genital în special. Lipsa unei educaţii sexuale corecte şi sănătoase precum şi teama de a explora universul nostru lăuntric, autolimitarea şi complacerea în obscuritate pot duce la inhibiţii şi frustrări regretabile.